Cursus Photoshop Elements 14 (5 lessen)

5 lessen van 2 uur voor slechts € 135,-

Je kunt inmiddels goed fotograferen, maar de foto’s zien er op de computer niet zo uit, zoals jij ze wilt hebben? Dan is onze cursus beeldbewerking Photoshop Elements een goede keuze. Je dient in het bezit te zijn van een laptop met het programma Adobe Photoshop Elements 13 of 14. Het programma is eenvoudig aan te schaffen via www.bol.com of andere aanbieders op het internet. De cursus bestaat uit 5 lessen van elk 2 uur. Tijdens deze cursus leer je in kleine stappen hoe je foto’s kunt verbeteren, verfraaien en van speciale effecten kunt voorzien. Na het volgen van de cursus, heb je voldoende kennis om het programma verder te gaan ontdekken. Je leert meer o.a. over het corrigeren van de belichting en de kleuren. Daarnaast gaan we dieper in op het gebruik van gereedschappen, zoals klonen en selecteren, werken met RAW-foto’s en lagen.

Lesprogramma Cursus Photoshop
LES 1 Kennismaking met het programma. Hoe is het opgebouwd? Je leert al werken met enkele gereedschappen en leert het corrigeren van JPEG-foto’s.
LES 2 Herhaling van les 1. Daarnaast leer je hoe foto’s genomen in RAW, kunt corrigeren. We gaan ook dieper in op het zwart wit maken van foto’s.
LES 3 Herhaling van les 2. Tijdens deze les leer je foto’s te verbeteren via klonen en retoucheren. We beginnen met het maken van selecties in foto’s.
LES 4 We gaan verder met het maken van selecties en leren om foto’s te combineren.Daarnaast maken we een begin met het werken in lagen.
LES 5 We gaan verder met het werken in lagen en leren enkele speciale effecten toe te passen. Tenslotte is er nog een vragenronde.

» Inschrijven & data

Overige informatie

De kosten voor deze cursus bedragen EUR 135,- . Dit bedrag is inclusief een zeer uitgebreide handleiding (Photoshop Elements 14) en een CD met oefenfoto’s. De cursus wordt gegeven in Oldenzaal op het onderstaande adres. Het maximaal aantal deelnemers bestaat uit 6 personen. De cursus gaat gegarandeerd door bij een deelname van minstens 4 personen. De cursus wordt gegeven door Peter van Buren, vakfotograaf uit Oldenzaal. Meer informatie kun je vinden op www.petervanburen.nl en www.eenstoerefoto.nl

Cursuslocatie

Fotostudio Een stoere foto
Burgemeester Wallerstraat 76B
7574 AT Oldenzaal