top of page

Cursus Photoshop Elements 2019

5 lessen van 2,5 uur voor slechts € 175,-

Je kunt inmiddels goed fotograferen, maar de foto’s zien er op de computer niet zo uit, zoals jij ze wilt hebben? Dan is onze cursus beeldbewerking Photoshop Elements 2019 een goede keuze. Je dient in het bezit te zijn van een laptop met het programma Adobe Photoshop Elements 14 of 2019. Het programma is eenvoudig aan te schaffen via www.bol.com of andere aanbieders op het internet. De cursus bestaat uit 5 lessen van elk 2,5 uur. Je ontvangt een zeer uitgebreide handleiding. Tijdens deze cursus leer je in kleine stappen hoe je foto’s kunt verbeteren, verfraaien en van speciale effecten kunt voorzien. Na het volgen van de cursus, heb je voldoende kennis om het programma verder te gaan ontdekken. Je leert meer o.a. over het corrigeren van de belichting en de kleuren. Daarnaast gaan we dieper in op het gebruik van gereedschappen, zoals klonen en selecteren, werken met RAW-foto’s en lagen.

LESPROGRAMMA

LES 1

Kennismaking met het programma. Hoe is het opgebouwd? Je leert al werken met enkele gereedschappen en leert het corrigeren van JPEG-foto’s.

LES 2

Herhaling van les 1. Daarnaast leer je hoe foto’s genomen in RAW, kunt corrigeren. We gaan ook dieper in op het zwart wit maken van foto’s.

LES 3

Herhaling van les 2. Tijdens deze les leer je foto’s te verbeteren via klonen en retoucheren. We beginnen met het maken van selecties in foto’s.

LES 4

We gaan verder met het maken van selecties en leren om foto’s te combineren.Daarnaast maken we een begin met het werken in lagen.

LES 5

We gaan verder in het werken met lagen en besteden aandacht aan speciale effecten.

Overige informatie

De kosten voor deze cursus bedragen EUR 175,- . Dit bedrag is inclusief een zeer uitgebreide handleiding (Photoshop Elements 2019) en een USB-stick met oefenfoto’s. De cursus wordt gegeven in Oldenzaal op het onderstaande adres. Het maximaal aantal deelnemers bestaat uit 6 personen. De cursus gaat gegarandeerd door bij een deelname van minstens 4 personen. De cursus wordt gegeven door Peter van Buren, vakfotograaf uit Oldenzaal. In verband met corona zijn er voorlopig geen cursussen gepland. Meer informatie kun je vinden op www.petervanburen.nl en www.eenstoerefoto.nl

Cursuslocatie

Boerderij het Stakenboer
Burgemeester Wallerstraat 115
7574 ZM Oldenzaal

bottom of page